وارث پیراهن لوکا مودریچ کیست؟ شاهزاده خفته سعودی پس از ۲۰ سال کما درگذشت + عکس بازداشت و اخراج دریفتر مشهور از آمریکا آتش‌سوزی در کارخانه شهرک سنگ مهریز شمار جانباختگان حادثه تیراندازی در خمین به ۴ نفر رسید/ ادامه تحقیقات قضائی لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی آرژانتین مقابل ترکیه در جدالی نفس‌گیر زلزله ۵.۱ گلستان را لرزاند+ مختصات زمین لرزه آتش سوزی واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان + جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است

درگیری مسی با مربی بدن‌سازی بولیوی + فیلم

در انتهای بازی بولیوی و آرژانتین که با برتری آلبی سلسته به پایان رسید، مسی با مربی بدن‌سازی بولیوی درگیر شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۱ - ۱۰ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 31
کد خبر: ۶۵۰۱۷

به گزارش راهبرد معاصر شب گذشته تیم ملی آرژانتین در چارچوب انتخابی جام جهانی قطر به مصاف بولیوی رفت و به برتری 2 بر یک رسید.

این بازی ابتدا با گل‌ مورنو در دقیقه 24 و برتری میزبان آغاز شد ولی آرژانتین توانست با گلزنی لائوتارو مارتینز 45 و کورئا 79 به برد برسد. 

مسی در پایان بازی مقابل بولیوی در لحظه‌ای عجیب با مربی بدن‌سازی بولیوی درگیر شد و رسانه‌ها اعلام کردند که در این دعوا مسی از الفاظ زشتی نیز استفاده کرده است. 

طبق گزارش TyC Sports مسی در پایان بازی مقابل بولیوی سر «لوکاس ناوا» مربی بدنسازی تیم ملی بولیوی داد کشید و ضمن به کار بردن لفظی زشت گفت: چته کچل ؟ تو در تمام بازی داشتی فقط داد می‌کشیدی. 

او در پایان نیز لفظی زشت را به کار برد که نمی‌توان آن را نوشت. البته هنوز واکنشی از سوی مسی یا آرژانتین منتشر نشده است که شرح حال واقعه درست‌تر بیان شود.

فیلم زیر را مشاهده کنید.

 

فارس

ارسال نظر